Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerinden Dr. Öğr. Üyesi Fatma CEVAHİR tarafından Üniversitemiz temizlik işlerinde görevli personele yönelik "Hijyen Eğitimi" düzenlenmiştir. 70 personelin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim ile personele;

• Kişisel hijyenin önemi,
  • Eğitim-öğretim alanlarının, büro ve ofislerin temizliğinde yapılması gerekenler,
  • Temizlik malzemelerinin seçimi ve uygulama yöntemleri

Konularında bilgilendirme yapılmış olup devamında personelden gelen öneri ve istekler değerlendirilerek eğitim tamamlanmıştır.

Eğitim sonunda Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ERGEN tarafından eğitimi gerçekleştiren değerli hocamız Dr. Öğr. Üyesi Fatma CEVAHİR’e teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Eğitime katılan personelimize Katılım Sertifikası düzenlenecek olup kurumsal mail adreslerine gönderilecektir.