Ana içeriğe atla

Başkanlığımız ve SKS Daire başkanlığı ile birlikte yaptığımız ziyaretlerimizle ilçelerde çalışılan ortamlar daha yakından görülmüş ve Üniversitemiz idari personeli ile birebir görüşme ortamı oluşmuştur. Yapılan ziyaretlerin motivasyon açısından pozitif anlamda katkısı olmuş, ziyaretlerimiz sırasında birimlerdeki personelden çok faydalı geri bildirimler alınmıştır. 

Yapılan ziyaretler; çalışanlarımızın önemsenmesi, problemlerinin dinlenmesi, çalışanlarımız ile yüz yüze tanışma ortamını oluşturması, akademik birimlerimizin konumlarının ve fiziki özelliklerinin yakından incelenmesi açısından çok yararlı olmuştur. Birimlerin birbirlerine uzak olması ziyaretlerin kısa süreye sıkıştırılması sonucunu doğurmuş ancak daha sonra geniş vakitlerde yeni ziyaretler yapmanın faydalı olacağı hususunda görüş birliğine varılmıştır.

Ziyaretinde bulunduğumuz birimlerdeki mesai arkadaşlarımızın bize göstermiş oldukları güler yüz, hoşsohbet ve misafirperverlikleri için teşekkür eder, karşılıklı ziyaretlerin devam etmesini dileriz.