Üniversitede verimliliğin arttırılmasına yönelik kurum içi eğitimler başladı. Personel Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan eğitimlerin ilkinde Rektörlük İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Zülfükar ÖZÇELİK “Protokol Kuralları ve Etkili İletişim” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Etkin iletişimle iş hayatındaki verimliliğin artacağını belirten Özçelik, çalışanların birbirleriyle ve toplumla olan ilişkilerinde saygının önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Yeni kurulan bir üniversite olduklarını hatırlatan Öğr. Gör. Zülfükar ÖZÇELİK, tüm personelin bu süreçte büyük bir gayret gösterdiğini de ifade etti.

Program sonunda Daire Başkanı Selim UZUN, Öğr. Gör. Zülfükar ÖZÇELİK'e teşekkür belgesi takdim etti.