Üniversitemize yeni katılan personelimizin işe uyum sürecini desteklemeye yönelik Personel Daire Başkanlığımızca düzenlenen Oryantasyon Eğitimi tamamlandı. 27/10/2021 Saat 10.00’da “Sürekli İşçilerin Özlük Hakları” konulu eğitim ile başlayan programda Özlük Hakları Tahakkuk Şube Müdürü Yusuf ADIYAMAN tarafından personele, özlük hakları ve sorumlulukları ile Toplu İş Sözleşmesi konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitim soru-cevap kısmı ile tamamlandı.

Gerçekleştirilen toplu öğle yemeğinin ardından saat 14.00’te Öğr. Gör. Zülfikar ÖZÇELİK tarafından “Protokol Kuralları ve Etkili İletişim” konulu eğitim ile programa devam edildi. İlk olarak Üniversitemizin ve alt birimlerinin tanıtıldığı eğitimde ast-üst ilişkisinde dikkat edilmesi gereken protokol kurallarının yanında etkili bir iletişim kurmanın önemine de vurgu yapıldı.

Oryantasyon eğitiminin ikinci aşamasında Üniversitemizin çeşitli birimlerinde göreve başlayan personelimize Sapanca Park Uygulama Otelinde 04/11/2021 saat 14.00’te Arş. Gör. Mustafa İnanç KAPUCUOĞLU tarafından “Yiyecek, İçecek Servisi ve Nezaket Kuralları”  uygulamalı eğitimi verildi. Örnek Olay Tekniği ile personelin eğitime katılımı sağlandı.

Düzenlenen Oryantasyon Eğitimi ile yeni başlayan personelimizin işe uyum süreci desteklenmiş olup Hizmet İçi Eğitimlerle bu destek devam edecektir.

SUBÜ ailesine katılarak Üniversitemize hizmetleri ile değer katacak tüm personelimize hoş geldiniz der, başarılı bir birliktelik dileriz.