Ana içeriğe atla

Son bir yılda SUBÜ ailemize katılan İdari Personelimiz için düzenlediğimiz 2023 Yılı Oryantasyon Programımız Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık hocamızın da katılımıyla gerçekleştirildi.

İki oturumda gerçekleştirilen Programın ilk bölümü yaklaşık 50 personelin katılımıyla 09:30-12:30 saatleri arasında Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık hocamızın selamlama konuşmasıyla başlayan Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Türkay, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Ergen, Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Kocaman da katılım sağladı.

Programda İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Halid Özgür “Üniversitemiz ve Kurumsal Kimlik” konulu sunumuyla Üniversitemizi tanıtarak, Kalite Koordinatörlüğü ve Daire Başkanlıklarımız ise çalışma alanlarıyla ilgili bilgilendirme yaparak katkı sağladı. Yapılan bilgilendirmelerin ardından Daire Başkanımız Hülya Ayvaz Camcı, İdari Tayin Şube Müdürümüz Meryem Demir Satılmış ve Özlük Hakları Tahakkuk Şube Müdürümüz Yusuf Adıyaman soru cevap bölümü ile personelin merak ettiği konularla ilgili soruları cevaplayarak programın ilk bölümünü tamamladı.

Programın ikinci bölümü SAÜ Kongre Merkezi Gültekin Yıldız Salonu’nda SAÜ personelinin de katılımıyla ortaklaşa yapıldı. “Protokol Kuralları ve Etkili İletişim” konulu eğitim Öğr. Gör. Zülfikar Özçelik’in sunumuyla, “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Abdullah Balaban’ın sunumuyla gerçekleştirildi.

Programa arası verilen kısa molalarla da farklı birimlerde çalışan personelin birbiriyle tanışıp kaynaşması sağlandı.

Oryantasyon Programı’nın her yıl düzenli olarak yapılarak aramıza yeni katılan personelin Kuruma uyumunun kolaylaştırılması amaçlandı.

Programa katılım sağlayan Sayın Rektörümüze, yöneticilerimize, konuşmacılarımıza ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür eder, günden güne büyüyen ailemize katılan personelimize iş hayatlarında başarılar dileriz.

https://haber.subu.edu.tr/tr/node/1323