Ülkemizin güzide üniversitelerinden Bartın Üniversitesine, Başkanlığımız yöneticileri ile Sakarya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Yöneticilerinin de katıldığı bir ziyaret düzenlendi. Ziyarette öncelikle Akademik, İdari, Sözleşmeli personel ve Sürekli İşçi ile ilgili süreçler istişare edildi, birlikte yapabilecek konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Bartın Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığının gerçekleştirdiği sunumda üniversite ve daire başkanlığının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verildi. Kutlubey Yerleşkesi tanıtımı sonrasında ilin doğal güzelliklerini bünyesinde bulunduran Güzelcehisar ve Amasra ziyaret edildi. Personel Daire Başkanı Turgay Delialioğlu’na üniversitemiz personeline uzaktan eğitim yoluyla verdiği eğitim için teşekkür belgesi sunumunun ardından program sonlandırıldı.
Karşılıklı işbirliklerimizin ve ziyaretlerimizin devam etmesini diliyor ve Bartın Üniversitesi Personel Dairesi Başkanı Turgay DELİALİOĞLU ve ekibine misafirperverlikleri ve güler yüzleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.