Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığının düzenlediği “Dijital ve Görsel İçerik Tasarımı” eğitimi 19 Ağustos 2022 14:30-16:30 saatleri arasında online olarak gerçekleştirildi. Eğitim, Bartın Üniversitesi Personel Dairesi Başkanı Turgay DELİALİOĞLU’nun öncülüğünde, Uzman Sosyolog-Dijital İçerik Üreticisi Aynur TEKKE’nin sunumu ile gerçekleştirildi.

CANVA platformu, üye olan kişilerin sunum hazırlayabileceği, görsel içerikler yaratabileceği, sosyal medya paylaşımları için tasarımlar yapabileceği bir platformdur. CANVA’da tasarım yapan kişiler istedikleri şablonlara istedikleri fotoğrafları ekleyerek düzenleme yapabilmekte ve tasarımlarını hızlı bir şekilde hayata geçirebilmektedir.

Kurumumuz personelinden 15 kişinin katılım sağladığı eğitime Türkiye geneli çeşitli üniversitelerden 70 personel katılım sağladı.

Eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanı Turgay DELİALİOĞLU’na, sunumuyla bizleri aydınlatan Aynur TEKKE’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.