Üniversitemizin düzenlediği ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan "Sağlıklı Yaşam Farkındalık Eğitimi," katılımcıların yoğun ilgisiyle başarıyla tamamlandı. 7 Mayıs 2024 tarihinde başlatılan bu anlamlı etkinlik, katılımcılara sağlıklı yaşamın önemini ve bu konuda atılması gereken adımları anlattı. Eğitim programının kapanış buluşması, üniversitemiz lokalinde gerçekleştirildi. Kapanış buluşmasında Personel Daire Başkanı Hülya Ayvaz Camcı katılımcılara ve eğitimi veren SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi. Nehir Yalçınkaya’ya teşekkürlerini sundu. Hülya Ayvaz Camcı yaptığı konuşmada sağlıklı yaşamın önemine değinerek, bu tür etkinliklerin farkındalık yaratmada büyük rol oynadığını vurguladı. Dr. Öğr. Üyesi. Nehir Yalçınkaya ise sağlıklı yaşamın bireylerin günlük yaşam kalitesini artırdığına ve bu tür eğitimlerin toplumsal sağlığı olumlu yönde etkilediğine dikkat çekti. Eğitime katılanlar sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz ve stresten arınma gibi konularda önemli bilgiler edinirken bu bilgileri günlük hayatlarında nasıl kullanacaklarını öğrendiler. "Sağlıklı Yaşam Farkındalık Eğitimi" sayesinde, katılımcılar sağlıklarını koruma ve yaşam kalitelerini artırma konusunda bilinçlendiler. Eğitim programı, katılımcılardan gelen olumlu geri bildirimlerle başarıyla tamamlandı ve gelecekte benzer etkinliklerin devam edeceği bildirildi.