Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı, Bursa Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen "Yükseköğretimde İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayı"na katıldı. Çalıştaya 26 üniversiteden Personel Daire Başkanları ile personel iş ve işlemlerinden sorumlu şube müdürleri katıldı. Çalıştay, yükseköğretim kurumlarındaki insan kaynakları yönetim süreçlerini geliştirmek ve karşılaşılan sorunlara yönelik stratejiler belirlemek amacıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemizi temsilen Personel Daire Başkanı Hülya Ayvaz Camcı ve İdari Tayin Şube Müdürü Meryem Demir Satılmış çalıştaya katıldı. Çalıştayda, insan kaynakları yönetiminde yenilikçi yaklaşımlar ve süreç iyileştirme stratejileri üzerine çeşitli çözüm önerileri ve sunumlar yapıldı.

Etkinliğin sonunda katılımcılar, yükseköğretimde insan kaynakları yönetiminin etkinliğini artırmak için iş birliği ve iletişim kanallarının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi olarak, bu tür etkinliklere katılımın üniversitemizin insan kaynakları politikaları ve süreçlerine önemli katkılar sağlayacağı değerlendirilmektedir.