25.12.2019 tarih ve 30989 sayılı Resmi Gazetede ilan edilen 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/B maddesine göre Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sözleşmeli personel alımı ile ilgili başvuru ve değerlendirme süreci tamamlanmış olup sonuçlara  aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Not: Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Asil Adayların Müracaatları:

Başlangıç       : 20 Ocak 2020 Pazartesi (mesai başlangıcı)

Bitiş                : 24 Ocak 2020 Cuma (mesai bitimi)

Asıl Adayların Müracaatlarında Teslim Etmesi Gereken Belgeler:

1. Sağlık Raporu (Tam teşekküllü hastaneden alınacaktır)
  2. Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınabilir)
  3. Vesikalık Fotoğraf (3 adet )

Yerleştirme İşlemi:

Asıl olarak ilan edilen adayların, müracaat başlangıç-bitiş tarihleri içerisinde yukarıda belirtilen evraklarla birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Asıl olarak ilan edildiği halde süresi içerisinde istenen evraklarla müracaat etmeyenler ve İlanda belirtilen şartları taşımadığı tespit edilenlerin (Bu durumda adaylar hakkında yapılan tüm işlemler iptal edilerek yasal takibat başlatılacaktır) başvurusu iptal edilecektir.

Bu durumda sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

İlan olunur.