Ana içeriğe atla

CBİKO İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “Eğitim Her Yerde” sloganıyla “Dijital Türkiye” çalışmaları kapsamında geliştirilen “Uzaktan Eğitim Kapısı Platformu” tüm kamu personelinin istifadesine sunulmuş olup Kurumumuz personelinin de eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere yararlandığı aktif bir eğitim platformudur.

Kamu personelinin eğitim ve geliştirme faaliyetlerinin kalitesinin arttırılması, kamu kaynaklarının etkin kullanılması ile bireysel ve kurumsal verimliliğin arttırılması amaçlarıyla kurulan platformda yer alan eğitimler Kurumumuz 2021 Yılı Yıllık Hizmet İçi Eğitim faaliyetlerinde de yerini almıştır.

2021 yılı Hizmet İçi Eğitim Faaliyetleri kapsamında Personel Daire Başkanlığı tarafından personele eğitimler tavsiye edilmiş olup 6210 adet eğitim izlenmiştir. Platforma kaydı yapılan 989 personel kendi kişisel gelişim ihtiyaçları doğrultusunda da farklı eğitimler almıştır. Personelin çoğunluğu 30’un üzerinde eğitim almış ve platformdaki eğitimlere olan ilgi günden güne artmıştır.

Bir eğitim kurumu olarak personelimizin eğitime verdiği değeri önemsiyor, bu konuda onları destekliyoruz. Bu görüşle; 2021 yılı boyunca “Uzaktan Eğitim Kapısı”nı kullanarak en çok sayıda eğitim alan ilk 3 personel arasında yerini alan İbrahim YİĞİT (87 eğitim), Nuray ŞAHİN AKGÜL (59 eğitim) ve Tülay AKSU (53 eğitim) Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK’ın kendilerine takdim ettiği plaket ile ödüllendirilmişlerdir. Sayın Rektörümüz, eğitime verdikleri önemden ötürü personele teşekkürlerini sunmuş, başarılarının devamını dilemiştir.

Resimler