Ana içeriğe atla

SUBÜ ailemize katılan İdari Personelimiz için düzenlediğimiz 2024 Yılı Oryantasyon Programımız Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK hocamızın da katılımıyla gerçekleştirildi.

İki oturum şeklinde düzenlenen Programımız 54 personelin katılımıyla Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK hocamızın selamlama konuşmasıyla başlayan Programa Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ERGEN de katılım sağladı.

Programda İletişim Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Erol MUTUGU “Üniversitemiz ve Kurumsal Kimlik” konulu sunumuyla Üniversitemizi tanıtarak, Kalite Koordinatörlüğünden Fevzettin AYDIN, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığından Şube Müdürü Temel EFENDİOĞLU, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığından Diyetisyen Özgür HAYKIR ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından Hakan SALTAN çalışma alanlarıyla ilgili bilgilendirme yaparak programa katkı sağladı. Yapılan bilgilendirmelerin ardından Personel Dairesi Başkanımız Hülya AYVAZ CAMCI, İdari Tayin Şube Müdürümüz Meryem DEMİR SATILMIŞ ve Özlük Hakları Tahakkuk Şube Müdürümüz Yusuf ADIYAMAN soru cevap bölümü ile personelin merak ettiği konularla ilgili soruları cevaplayarak programın ilk bölümünü tamamladı.

Programın ikinci bölümünde “Protokol Kuralları ve Etkili İletişim” konulu eğitim Öğr. Gör. Zülfikar ÖZÇELİK’in sunumuyla, “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Mehmet YILMAZ’ın sunumuyla gerçekleştirildi.

Program kapsamında verilen kısa molalarla da farklı birimlerde çalışan personelin birbiriyle tanışıp kaynaşması sağlandı.

Programa katılım sağlayan Sayın Rektörümüze, yöneticilerimize, konuşmacılarımıza ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür eder, günden güne büyüyen ailemize katılan personelimize iş hayatlarında başarılar dileriz.