Üniversitemiz Turizm Fakültesi konferans salonunda temizlik personelimize yönelik "Eğitimle Fark Yaratın, Temizlikte Uzmanlaşın!" konulu hizmet içi eğitimimizi gerçekleştirdik.

Hilton Dalaman Sarıgerme Golf Resort Kat Hizmetleri Müdürü ve Sakarya Turizm Mezunları ve Mensupları derneği yönetim kurulu üyesi Nuray SARI tarafından "Eğitimle Fark Yaratın, Temizlikte Uzmanlaşın!" konulu eğitim verildi. Eğitimin ilk bölüm, farkındalığı arttırmak için kişisel gelişim yönünde ilerlerken ikinci bölüm ise teorik konularla beraber uygulama alanları ile ilgili ilerledi.

Konu ile ilgili farkındalık oluşmasını sağlayan değerli eğitimcimiz Nuray SARI'ya ve katılım sağlayan Üniversitemiz personeline çok teşekkür ediyor daha nice güzel, motivasyon dolu etkinliklerde bir arada olmayı diliyoruz.