Üniversitemiz ile Sakarya Üniversitesi arasında imzalanan Hizmet İçi Eğitim Protokolü kapsamında düzenlenen “Resmi Yazışmalarda ve Gizlilik Dereceli Belgelerde Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu Hizmet İçi Eğitim Üniversitemizden ve Sakarya Üniversitesinden yaklaşık 300 personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı personeli Nida KAYALI’nın ve Sena AKBULUT’un başarılı sunumuyla gerçekleştirilen eğitimde “Belge memurun, memur ise kurumun kalitesini gösterir.” düşüncesinden hareketle resmi yazışmalara hassasiyetle yaklaşılması hususuna değinildi.

Belgenin Tanımı, Yönetmelik’in Tarihçesi, Belgenin Özellikleri ve Belgenin Bölümleri ve Gizlilik Dereceli Belgeler konu başlıkları ile 4 oturumda gerçekleşen eğitimde katılımcıların sorularıyla tereddüte düşülen konular ve uygulamadaki farklılıklar üzerine de bilgiler verildi.

Eğitim sonunda Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanı Selim UZUN tarafından Nida KAYALI’ya ve Sena AKBULUT’a Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Katkılarıyla bizleri aydınlatan Eğitimcilere emeklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İlgili eğitimin doküman ve videolarına www.tccb.gov.tr/resmiyazisma linkinden ulaşılabilir.