Üniversitemiz akademisyenlerinden Sakarya Meslek Yüksekokulunda görevli Dr. Öğr. Üyesi Aykut YILMAZ hocamızın sunumuyla “Uygulamalı İleri Düzey Excel” konulu Hizmet İçi Eğitim gerçekleştirildi.

20 personelin katılımı ile bilgisayar laboratuvarında gerçekleştirilen eğitimde ilk olarak teorik bilgilere yer verilmiş sonrasında uygulama kısmı ile verilen bilgiler pekiştirilmiştir. 3 gün boyunca süren eğitim ile personelin iş süreçlerinde gerekli olacak Excel formüllerine de örnekler verilmiştir.

Personelin aktif katılım sağladığı eğitimin tekrarı talep edilmiş olup, aralıklarla eğitimin tekrarlanması planlanmaktadır. Talep eden tüm personelin eğitim ihtiyacının karşılanması hedeflenmekte olup gerekli planlama yapılacaktır