SUBÜ Personeli “Nefesim ve Ben” Etkinliği ile bir araya geldi.

Daire Başkanlığımız tarafından Sapanca Park Otelde Üniversitemiz personeline yönelik “Nefesim ve Ben” etkinliği düzenlendi.

Nejla Ceylan Özveren’in sunumuyla gerçekleştirilen etkinliğe personelimizin ilgisi ve geribildirimi oldukça olumlu oldu. Nefesimizin hızı, derinliği ve ritminin hayatı nasıl yaşadığımıza ve olayları nasıl algıladığımıza bağlı olarak biçim aldığı, hak edilen değeri ve sevgiyi önce kendimize vermemiz gerektiği üzerinde duran Nejla Ceylan Özveren, etkinlikte uygulamalı nefes egzersizleri yaptırarak katılımcılara doğru nefes almanın yollarını göstererek bu uygulamanın hayatımıza kattığı artıları keşfetmeye yönlendirdi.

Etkinlik ile doğru nefes alma üzerine farkındalık oluşmasını sağlayan Nejla Ceylan Özveren’e ve katılım sağlayan Üniversitemiz personeline çok teşekkür ediyor daha nice güzel, motivasyon dolu etkinliklerde bir arada olmayı diliyoruz.