“Yükseköğretimde İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayı 2” Bartın Üniversitesi ev sahipliği yaptı. Türkiye geneli 25 farklı üniversiteden 36 katılımcı ile gerçekleştirilen Çalıştay’da aşağıdaki konu başlıları üzerinde duruldu.

* Sözleşmeli Personel İstihdamı

* Akademik Personelin Görevlendirme İşlemleri

* Yükseköğretimde 50/d İstihdamı

* Yükseköğretimde Akademik İlan Süreçleri

Ana konu başlıkları irdelenerek mevzuattaki eksik taraflar ve uygulamada yaşanan uyuşmazlıklar istişare edildi. 4 Oturumda gerçekleştirilen Çalıştay ilgili mercilere iletilmek üzere belgelerle rapor haline getirildi.

Katılım sağlayan personel ve ailelerine Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi gezdirildi ve Bartın’ın doğal güzelliklerinden Küre Dağları ile Amasra ve Ulus ilçeleri tanıtıldı.

Çalıştay’da emeği geçen Bartın Üniversitesi ailesine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.